Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nockerl
- 100 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Dinkelgrieß
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
Suppe
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Butter zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Vogerlsalat
- 100 g Schlagobers
- 30 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min