Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2373 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 989 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Grammelknödel
1h 30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35 Min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min