![Bärlauchstrudel Bärlauchstrudel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85a61eaa-749b-4b3b-bc3b-1c9f6534dc14/Derivates/97bde03c-f8c1-439a-9ffb-504e7d65b9ff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2373 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 989 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2h 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min