Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Dinkelkörner
- 80 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
-
40
g Dinkelmehl
of 40 g Weizenmehl, glatt - 390 g Milch
- 3 Eier (Größe M)
- 2 ¼ TL Kräutersalz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise für den Dip
- 550 g Lammfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 3 cm)
- 120 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kapern, gesalzen
- Butter zum Ausbacken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (2-3 mm)
- etwas Kürbiskernöl zum Dekorieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3323 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Marillennektar
2h
Hollerkoch
2h 50min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2u. 30min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Mohnnudeln
1h 30min
Marillenröster
30min
Ribiselgelee
55 min
Marillenknödel "die Besten"
1h