Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Grieß zum Ausstreuen
- 2 Bio-Orangen
- 100 g getrocknete Marillen, entsteint
- 70 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Maisstärke
- 1 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenstrudel
1h 45min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Menü: Minestrone, Putenrouladen mit Paprikasauce und Bulgur & heiße Liebe
55min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 godz. 50 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Gefüllte Hasenbrote
2h 15 min.
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2h 30min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Gewürz-Gugelhupf mit Walnüssen und Cranberrys
1h 30min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Gotl-Zopf
2h 15 min.