Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Obstmix
- neutrales Öl zum Einfetten
- 20 g Butter, weich
- 280 g Äpfel, geschält und in Würfeln (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 30 - 40 g Feinkristallzucker (nach Geschmack)
- 280 g Marillen, gewaschen, in Würfeln
- 200 g Himbeeren
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
Rührteig
- 3 Eier (Größe M)
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerührter Germgugelhupf
2h
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 godz. 40 min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 godz. 50 min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1h 5min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Fruchtige Marillentarte
4h
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Schneller Apfelkuchen
1h 30min
Schwarzer Weichselkuchen
1h 30min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min