Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 godz.
Karpfengulasch
55 min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Steirische Fischsulz
7h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Rehrücken im Blätterteig
1 godz. 45 min
Leberreis
35 min
Hasenöhrl
1 godz.
Leberknödel
55 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min