Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, geviertelt (à ca. 100 g)
- 500 g frische Eierschwammerl, halbiert
- 100 - 125 g Speckwürfel
- 25 g Butter, in Stücken
- 150 g Magertopfen
- 100 g Sauerrahm
- ¼ - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 347 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Forellencreme
15min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48hod. 30min
Camembertaufstrich
15min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15 min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1h 25min
Thunfischaufstrich
10 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2u. 40min
Kürbiskernaufstrich
5 min