Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft (z. B. Dille, Petersilie, Kresse, Zitronenmelisse, Basilikum, etc.)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 35 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 2 TL Estragonsenf
- 3 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 TL Öl (z. B. Leinöl)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Staubzucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 703 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühlingsaufstrich
20 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Liptauer
15min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Frittaten
30 min
Budapester Wurstsalat
20 Min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Semmelknödel
50 min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min