Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 3 ½ - 4 ½ TL Salz
- 1 TL Apfelessig
- 500 g Erdäpfel, mehlig, am Vortag in Schale gegart, geschält, in Stücken
- 170 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Kartoffelstärke
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 551 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1u. 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Wurstknödel
1u. 20min
Linzer Seidenknödel
50 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Eiernockerl
30min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min