Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 3 ½ - 4 ½ TL Salz
- 1 TL Apfelessig
- 500 g Erdäpfel, mehlig, am Vortag in Schale gegart, geschält, in Stücken
- 170 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Kartoffelstärke
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 551 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Semmelknödel
50 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Wurstknödel
1h 20min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Linzer Seidenknödel
50 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.