Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rosinen
- 100 g Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)
- 90 g Walnüsse
- 500 g Milch
- 80 g Vanillezucker
- 4 Eidotter
-
40
g Speisestärke
of 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) - 8 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 160 g Feinkristallzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 160 g Weizenmehl, universal
- 3 EL Kakaopulver
- Marillenmarmelade
- 250 g Schlagobers, gekühlt
- Schokosauce zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2448 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20 min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Mostschober
2h
Nusstorte mit Buttercreme
17 godz.
Punschkrapferl
1h 5min
Kardinalschnitten
3h
Malakofftorte
10h 20 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Waldviertler Knödel
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min