Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Milch
- 500 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 - 250 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 600 g Sauerkraut (siehe Tipp), abgetropft
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 5 Pfefferkörner, schwarz
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Leberkäse Torte
14 Std. 40 Min
Semmelknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Frittaten
30 Min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Eierschöberl
1 Std.
Leberreis
35 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min