Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Semmelbrösel
- 250 g Weichweizengrieß Type 480
- 400 g Geselchtes
- 650 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kohl, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2595 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Eiernockerl
30 λεπτ.
Mohnnudeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelknödel
50 λεπτ.
Milchrahmstrudel
1h 55min
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Wurstknödel
1ωρ. 20 λεπτ.
Ribiselschnitten
1ωρ.
Tafelspitz mit Semmelkren
1ωρ. 20 λεπτ.
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Linzer Seidenknödel
50 λεπτ.