Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
of 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 586 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Bröselknödel
40 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Wurstknödel
1h 20min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Krautfleckerl
40 Min