Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2775 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkrautstrudel
1 Std. 40 Min
Grammelknödel
1sa 30 dk
Mohnnudeln
1sa 30 dk
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1h 45min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Geen beoordelingen
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 Std. 50 Min
Somloer Nockerl
9 Std.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1sa
Grießnockerl (laktosefrei)
40 dk
Salzburger Nockerl
30 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min