![Purbacher Bohnenstrudel Purbacher Bohnenstrudel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8D0546D6-8CBE-4CC3-A37A-3D387B0DBC86/Derivates/12DCD530-71D9-45E2-89A4-3F44B8BECF45.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2775 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprikahendl
1 Std.
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Milchrahmstrudel
1h 55 phút
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 Std. 30 Min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Salzburger Nockerl
30 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1 Std.
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min