Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 75 g Schlagobers
- 100 g Brennnesselblätter
- 300 g Milch
- 50 g Sonnenblumenöl
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 2 - 3 EL Butter
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 godz.
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Cremespinat
30 min