![Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2005abfe-5237-4a81-ade1-40ae8645705a/Derivates/1efa6e41-3bee-4ac9-9e55-37f8c4fb3996.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 100 g Semmelbrösel
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 220 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Hartweizengrieß, fein
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Bröseltopfen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 Min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 godz. 15 min
Lebkuchenmänner
2 Std. 50 Min
Polentasticks
1 Std. 20 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 godz.
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min