Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 100 g Semmelbrösel
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 220 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Hartweizengrieß, fein
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Bröseltopfen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 min
Polentasticks
1 Std. 20 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 godz. 15 min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min