Apparaten en Accessoires
Kürbiskernpesto
Voorbereiding 25min
Totaal 30min
7 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Kürbiskerne500 g
-
Bio-Zitronen2
-
Salz, unjodiert30 g
-
Pfefferkörner, schwarz3 - 4 TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken250 g
-
Knoblauchzehen geschält, halbiert10
-
Kürbiskernöl250 g
-
Sonnenblumenöl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
30 g
Calorieën
5414 kJ /
1293 kcal
Vetten
126 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Selbst gemacht! Verschenken & genießen
31 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Bärlauchpesto
20min
Bärlauch-Gnocchi
1u. 15min
Petersil-Walnuss-Pesto
35min
Kürbiskern-Pesto
10min
Kernölmayonnaise
10min
Pralinen mit Haselnussfülle
1u. 20min
Karottenpesto
30min
Kren, milchsauer vergoren
72u. 25min
Kürbiskernpesto
10min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min