Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Himbeersorbet
- 450 g Himbeeren, frisch oder aufgetaut
- 120 g Wasser
- 100 g Zucker
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
Soufflés
- Butter zum Einfetten
- 40 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 1 Vanilleschote
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 125 g Sauerrahm
- 20 g Maisstärke
- 2 TL Vanillezucker
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
Himbeersabayon und Fertigstellung
- 100 g Weißwein, süßlich
- 25 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 50 g Himbeeren, frisch oder aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Marillen Curd-Tartelettes
1 godz. 30 min
Crème Brûlée
3h 10min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min