Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkren
40min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2u. 15min
Frittatenrouladen
40min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Grammelknödel
1sa 30 dk
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1sa 30 dk
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Mohntorte mit Schokoglasur
1 godz. 15 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 godz. 20 min
Cremespinat
30 Min