Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschenstrudel
1h 45min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Geen beoordelingen
Kren, milchsauer vergoren
72hod. 25min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 Std. 30 Min
Eierschwammerlaufstrich
1 Std. 10 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 Min
Apfelkren
40min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.