Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Brombeertorte
4h 20min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 godz. 25 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Velouté von Topinambur
30min
Apfelkren
40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min