Birnenkompott mit Safran
TM6 TM5

Birnenkompott mit Safran

4.6 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g Wasser
  • 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
  • 4 - 8 Safranfäden
  • 80 - 120 g Zucker
  • 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • 1 Zimtstange, halbiert
  • 2 Gewürznelken
  • ½ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
    of ½ TL Rosmarin, getrocknet (optioneel)

Voeding
per 1 Glas
Calorieën
1435 kJ / 341 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
81 g
Vetten
2 g
Vezels
12 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten