Compatibele versies
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 Eier (Größe M)
- 130 g Zucker
- 250 g Buchweizen
- 200 g Haselnüsse
- 1 TL Backpulver
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Honig
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 125 g Milch
- 50 g Mandelblättchen
- 2 Gelatineblätter
- 400 g Preiselbeermarmelade (Grantnmarmelade, Wildpreiselbeeren)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2224 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Kärntner Reindling
2u. 40min
Fruchtige Marillentarte
4h
Schwarzplententorte
2u. 40min
Nussbeugerl
1j 55 menit
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Mohnstrudel
2h 30 min
Nusspotize
2h 20min
Marillenkuchen
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min