![Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/963e74f8-0cf1-4e06-81ff-1440cc27f489/Derivates/379e2c42-0fbb-49cc-ba4f-5da03a0b3563.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1277 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1 Std. 5 Min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2 Std. 20 Min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30 min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min
Wurzelgemüsesalat essigsauer eingelegt
1h 10min
Semmelknödel
50min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Topfenwaffeln
30 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min