![Hollerkoch Hollerkoch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B62D836D-2626-44BE-B376-7130CC62B00F/Derivates/eafa6e09-72c0-4866-97df-34d782838f1f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (optioneel)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 685 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Powidl
8h
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Ribiselgelee
55 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min