![Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL) Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1da592b4d7359b999a2c40f1fb7a01e/Derivates/a5ba1bf5fead2c4ff6b191db243a254e6acf7d89.jpg)
Compatibele versies
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnen-Trauben-Marmelade
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 600 g Birnen, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g blaue Trauben
- 1 Orange, geschält, in Stücken
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Vanille Aroma
Ringlotten-Apfel-Marmelade
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 700 g Ringlotten, entkernt und geviertelt
- 300 g Äpfel, entkernt und geviertelt
-
80
g Apfelsaft
of 80 g Wasser - 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Cognac
- 1 TL Zimt, gemahlen
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1665.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 91.9 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Tomatencremesuppe (XXL)
40 min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72h 30min
pikante Glückskleeblätter
2 Std.
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Keine Bewertungen
Weihnachtliche Orangen-Mandarinen-Marmelade
1 Std. 30 Min
Buttermilch-Radieschenblättersuppe mit Radieschenrelish (XXL)
1h 25 min
Dampfgegarte Erbsen und Mais
15 min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1h
Salzfreie Gemüsegewürzpaste
50 min
Kopfsalatsuppe
35 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Erdbeermarmelade
25 Min