Compatibele versies
Ringlotten-Apfel und Birnen-Trauben-Marmelade (XXL)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnen-Trauben-Marmelade
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 600 g Birnen, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g blaue Trauben
- 1 Orange, geschält, in Stücken
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Vanille Aroma
Ringlotten-Apfel-Marmelade
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 700 g Ringlotten, entkernt und geviertelt
- 300 g Äpfel, entkernt und geviertelt
-
80
g Apfelsaft
of 80 g Wasser - 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Cognac
- 1 TL Zimt, gemahlen
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1665.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 91.9 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Vanillezucker
72h
Erdbeermarmelade
25min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Waldbeerenmarmelade
55 min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1h
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Heidelbeermarmelade
55 min
Traubengelee
1h
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2h 20 min