Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schokolade (siehe Tipp)
- 100 g Mandeln, geschält
-
2
TL Kirschenschnaps
of 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst - 1300 g frische Kirschen, mit Kern, ohne Stiel
- 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2119 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Waldbeerenmarmelade
55 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1sa
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 dk
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1sa
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min
Erdbeermarmelade
25 Min