Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20 min
Erdbeermarmelade
25min