Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2482 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 111.3 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Marillenmarmelade
35 dk
Marillen-Curd
35 dk
Marillenknödel "die Besten"
1sa
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillennektar
2h
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Zwetschkenröster
1sa 30 dk
Powidl
8sa
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min