Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1855 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 131 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osternest aus Germteig
2 Std.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Marillenmarmelade
35min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiselgelee
55min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min