Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1855 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 131 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenkuchen
1 Std. 10 Min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Punschkrapferl
1h 5 min
Marillen-Topfen-Tascherl
1 Std. 15 Min
Ribiselgelee
55 Min