Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
-
400
g Ribiselmarmelade (1 Glas)
of 400 g Marillenmarmelade (1 Glas) - Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 578 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 43 mg
Alternatieve recepten
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min
Wiener Rehrücken
3hod. 40min
Sonntags-Striezel
2h 15 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Nussbeugerl
1h 55min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45 min
Apfelschlangerl
2 Std.
Topfengolatschen
50 Min