Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 30 g Butter
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 100 g Feinkristallzucker
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Kochschokolade, in Stücken
- 100 g Marillenmarmelade, fein passiert
- 30 - 50 g Rum, nach Geschmack
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 400 - 600 g Punschglasur (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Rumschnitten
50 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Salzstangerl
1 Std. 25 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Polsterzipfl
2h 10 min