![Burgenländerkipferl Burgenländerkipferl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/337b0d3e-597d-4ac2-b8cd-a327a6960a08/Derivates/6e440044-7ddc-4a20-b7da-44ed88fe504c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g Zucker
- 200 g Walnüsse
- 4 Eier (Größe M)
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 40 g frische Germ
- 60 g Milch
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- Staubzucker (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 341 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Polsterzipfl
2h 10min
Mohnblume
2 Std. 20 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Rumschnitten
50 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Mohnstrudel
2h 30min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min