![Hasenöhrl Hasenöhrl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65ff35ed-ada2-4d07-ba4c-79407416a7d6/Derivates/a8670f25-9f58-40b7-b073-f69002eeae93.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 50 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
-
300 - 400
g Butterschmalz
of 300 - 400 g Rapsöl - 200 g Kokosfett, gehärtet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 546 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananenschnitten
3j
Mini-Schaumrollen
1h 40 min
Kardinalschnitten
3j
Polsterzipfl
2h 10 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20 min
Lungauer Rahmkoch
4 Std. 50 Min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30 min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min