Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 1 Eidotter
- 50 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
-
300 - 400
g Butterschmalz
of 300 - 400 g Rapsöl - 200 g Kokosfett, gehärtet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 546 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschingskrapfen
2h 45 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Polsterzipfl
2h 10 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min