Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (optioneel)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Somloer Nockerl
9 Std.
Powidl
8 Std.
Burgenländerkipferl
1h 25min
Kardinalschnitten
3 Std.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min