Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Wurstknödel
1hod. 20min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Gebackene Hollerstrauben
30 λεπτ.
Fleischstrudel für Suppe
40 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Salzburger Fleischkrapfen
1ωρ. 30 λεπτ.
Leberknödel
55min
Kaspressknödelsuppe
1ωρ. 35 λεπτ.
Leberreis
35 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.