![Fleischstrudel für Suppe Fleischstrudel für Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43833623-73db-4ee9-af50-86f28ff2e598/Derivates/f177aa9d-3e62-42d1-8f61-aa29791855ab.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
of 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semmelknödel
50 min
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Rehragout mit Serviettenknödel
1h 25 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Frittaten
30 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Nusspotize
2 Std. 20 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Bröselknödel
40 min
Kärntner Reindling
2h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Mini-Schaumrollen
1h 40min