Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1j 40 menit
Hasenöhrl
1ωρ.
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Schlutzkrapfen
1ωρ.
Marillenkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1ωρ.
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1ωρ.
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1ωρ. 20 λεπτ.
Fleischstrudel für Suppe
40 λεπτ.
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Frittaten
30 min