![Kärntner Kasnudln Kärntner Kasnudln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6833b40e-bc65-4146-883b-6277be52374e/Derivates/b6938681-48ec-44bd-934a-4946982191f9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (optioneel)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 мин.
Linzerkipferl
1h 50 min
Semmelknödel
50 мин.
Kärntner Kasnudeln
1ч. 45 мин.
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Fleischstrudel für Suppe
40 мин.
Frittaten
30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kärntner Reindling
2h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Mini-Schaumrollen
1h 40min