Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reinigug für fettfreien Mixtopf
- 500 g Wasser
- 1 Spritzer Essig
Nockerlmasse und Fertigstellung
- 1 Zitrone
- Butter zum Einfetten
- 100 g Milch
- 120 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 8 Eiklar
- 1 Prise Salz
- 1 ½ EL Speisestärke
- 4 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1h
Germknödel
1h
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Crème Brûlée
3h 10 min.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Marillenkuchen
1h 30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min