Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1514 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1613 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grammelknödel
1h 30min
Almbutter
40 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Germknödel
1 Std.
Grobe Streichwurst
13 Std.
Gebackene Leberknödel
2h
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Wurstknödel
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min