![Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebd1f23e-6a5f-4d84-88e8-4d200c3b61da/Derivates/e7fc66dd-a560-4128-b96d-b342044ed877.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 145 g Milch, kalt
- 110 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Salz
- 20 g frische Germ
- 1 Ei (oder 2 Dotter)
- ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 250 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Linzer Seidenknödel
50 мин.
Powidl
8 godz.
Eisweintascherl
1u. 20min
Germknödel
1h
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2h 15min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2u. 45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Pizza Prosciutto
35min
Deftige Ofenpalatschinken
30min