Apparaten en Accessoires
Eierschöberl
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
8 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser200 g
-
Butter in Stücken85 g
-
Salz½ - ¾ TL
-
Weizenmehl, universal200 g
-
Eier (Größe M)3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
815 kJ /
195 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Suppen Einlagen
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Kräuterschöberlsuppe
35min
Schinken-Käse-Rauten
35min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Butternockerl
40min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1u. 15min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1u. 25min
Fastenbeugerl
1u. 30min
Kaspressknödelsuppe
1u. 35min
Bröselknödel
40min