Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Germ
- 50 g Milch
- 200 g Wasser
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Roggenmehl
- 2 TL Salz
- 100 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Punschkrapferl
1h 5 min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Sonntags-Striezel
2h 15min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Salzstangerl
1 Std. 25 Min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min
Ribiselschnitten
1 Std.
Linzerkipferl
1 godz. 50 min
Mohnflesserl aus Dinkel
1 godz. 50 min