Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Weizenmehl, universal
- 125 g Weichweizengrieß
- 250 g Schlagobers
- 4 Nelken
- ½ Zimtstange
- 25 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- Rosinen, zum Servieren
- Staubzucker, zum Servieren
- Zimt, gemahlen, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salzburger Nockerl
30min
Bröselknödel
40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2sa 45 dk
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Butternockerl
40min
Mohnnudeln
1 Std. 30 Min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1sa 10 dk
Grießkoch mit Orangenfilets
20 dk
Schinkenfleckerl überbacken
1sa 10 dk
Erdäpfelgulasch
1sa 10 dk