Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 726 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Wurstaufstrich
10min
Eiernockerl
30 Min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1 godz. 30 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Bröselknödel
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min