Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 40 g Zucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 1 TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- 250 g Mascarpone
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Nüsse, ganz (z.B. Pekannüsse, Haselnüsse,Pistazien,...)
- 2 EL Amaretto
- 2 EL Milch
- 100 g Manner Eierbiskotten Löffelbiskuit
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2408 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumschnitten
50min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Osternest aus Germteig
2h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenkuchen
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min