![Osttiroler Schlipfkrapfen Osttiroler Schlipfkrapfen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebcf59e135d2545e8ddcc3789173199d/Derivates/00a1a329bc41a17cb7d356a15b609e970b29151a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Nougat-Marzipanwürfel
5 Std.
Nuss-Striezel
2 Std. 10 Min
Lungauer Topfentascherl
2h 30min
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Lachs mit Tomatenkruste und Gemüsereis
45 min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55 min
Beschwipstes Osterei
7 godz. 30 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Erdäpfelgratin
1h 15 min.
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40min