Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
of 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 701 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsespätzle
45min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Jägersauce mit Knödel
50min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Tiroler Kasnock’n
1h
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Lungauer Topfentascherl
2h 30 min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20 min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10 min