Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
of 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2251 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Kasnock’n
1h
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Käsespätzle
45min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Gebackene Speckknödel
50min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min