![Paradeisersuppe mit Käseknöderl Paradeisersuppe mit Käseknöderl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a84e625-b7b7-4502-8a6a-d46342b03144/Derivates/548a63aa-4e1a-4f72-b164-3d2fae96441b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Emmentaler, Bergkäse, Gouda), in Stücken
- 50 g Semmelwürfel
- 80 g Zwiebeln
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Dekorieren
- 1 Ei (Größe M)
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Weizenmehl, universal
- 400 g ganze Paradeiser aus der Dose (inkl. Flüssigkeit)
- 70 g Tomatenmark
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 10 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 651 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eachtlengsuppe
45 Min
Semmelknödel
50 Min
Germknödel
1 Std.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Bröselknödel
40 Min
Topfenschmarrn
50 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min