Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Emmentaler, Bergkäse, Gouda), in Stücken
- 50 g Semmelwürfel
- 80 g Zwiebeln
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Dekorieren
- 1 Ei (Größe M)
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Weizenmehl, universal
- 400 g ganze Paradeiser aus der Dose (inkl. Flüssigkeit)
- 70 g Tomatenmark
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 10 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 651 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eachtlengsuppe
45 min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Erbsensuppe mit Nockerl
50 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min