Compatibele versies
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1065 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Speckknödel
50 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Tiroler Schlutzkrapfen
1u.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1u.
Semmelknödel
50 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Käsespätzle
45 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Tiroler Kasnock’n
1u.